Ulkona on minun mittapuuni mukaan aivan liian kylmä, jotta voisin paeta sinne näitä tuhansia tekemättömiäni kotitöitä.

Olemme taas kerran räjäyttäneet suurin piirtein suunnilleen koko huushollin hujan hajan.

On ostettu uusi sänky: muuten kiva, mutta vanhat patjat ovat puhdistettuina nyt olohuoneen sohvalla odottamassa kuljetusta vierasmajaan = joku, joka tarkenee ja on riittävän vahva, joutuu ne siirtämään. Petarit lojuvat ison ikkunan edessä parhaat päivänsä ihmiskäyttöön nähtyänsä ja niinpä koiruudet ovat valloittaneet ne. Kukahan ne vain tuunaisi, jotta ne olisivat edes hieman helpommin käsiteltäviä ja puhdistettavia. Läikikkäät vaaleanbeiget petarit olkkarissa - ei kaunista.

Makuuhuoneeseen tilattiin uusi kaapisto vanhan korkean Lundia hyllyn tilalle = kymmenet ja taas kymmenet kirjat odottavat uutta paikkaansa, missä, sitä ei vielä tiedä kukaan. Uuteen kaapistoon huolin vain minulle rakkaimmat teokset.

Pojan huoneeseen uusi liukuovikaapisto = kuormasta jäi puuttumaan takalevy, eli pojan huone on kuin hävityksen kauhistus: uusi on kasattu, vanhat poistettu, kamat eri korkuisissa läjissa pitkin huonetta

Varaston remontointi = 65m2:tä roinaa lattialla. Mieheni suuri kiintymys kaikkeen epäoleelliseen ja turhaan on aivan käsittämätöntä. Hän ei ota oppiakseen, että turhasta voi luopua. Kaikkea ei tarvitse säästää. Sitä varten voi lahjoittaa tavaroita hyväntekeväisyyteen, myydä ne itse tai pahimmassa tapauksessa lajitella oikein ja toimittaa kaatopaikalle.

Turhia huonekaluja = huuto.net ei pelitä, joten en saa niitä tähän puuskaani edes ilmoitettua myytäviksi. Mutta löytyy niin yöpöytää, vitriinkaapistoa, Ikean pyörivää rahia, itse tehtyjä valkoisia valaisimia, valkoisia todella laadukkaita mattoja...Jos vain jotakuta kiinnostaa, niin laitan mielelläni lisäkuvia. Tosin saattaisipa jopa olla järkevää laittaa tännekin niistä kuvat.

En oikein tiedä mistä päin aloittaisin. Tuntuu, ettei homma nyt mene millään tapaa eteenpäin, mutta jostainhan tämä megaluokan raivaus on aloitettava.